Îmi place să privesc machiajul că pe o terapie prin frumos. Consider că e o incredibilă formă de răsfăț, atât pentru suflet, cât și pentru minte. Pentru mine, machiajul e despre artă şi despre iubire. Despre iubirea pe care eu, ca specialist, o pun în culori. Despre iubirea de sine şi de frumos care le face pe femei să apeleze la mine.

Studiile mele in makeup au inclus cursuri de colorimetrie, tehnici de conturare si corectare, aplicarea diferitelor stiluri de machiaj, inclusiv machiaj de mireasa, machiaj pentru fotografie, fashion makeup si beauty makeup, machiaj prostetic, machiaj transformational, stilizare si dermopigmentare sprancene.

Calatoria mea in lumea artistica a inceput de la o varsta foarte frageda, urmand apoi Liceul de Arte Plastice si Universitatea de Arte si Design, sectia Foto-Video procesare computerizata a imaginii din Cluj-Napoca. In lumea machiajului am pasit in ultimul an de facultate, cand, rasfoind o revista de moda mi-a atras atentia un machiaj si mi-a venit idea sa urmez un curs in acest domeniu. Din primele ore am avut un sentiment de “acasa” si de atunci, ambitia si dorinta de a invata in permanenta ceva nou mi-a ghidat pasii spre noi proiecte, spre noi provocari. 

Prin machiaj, descopăr, învăț și mă perfecționez continuu. Pentru că fiecare chip spune o poveste diferită. 

Ca freelance makeup artist sunt in situatia fericita de a trai din pasiunea mea iar promisiunea mea pentru tine este de a-ti oferi un standard ridicat de machiaj, profesionalism, seriozitate si incredere, focusul principal fiind pe tine.

Femeia care stie ca e frumoasa se simte fericita, increzatoare si deschisa!

Spread the love