“Elegance is when the inside is as beautiful as the outside.” Coco ChanelFashion 

2

Look-ul final pe care il vedeti pe podium este o colaborare intre designer, makeup artist, hairstylist si model

Poti experimenta machiaje care, probabil, nu arata bine pe o femeie obisnuita, insa arata fenomenal pe podium sau in fotografie.


Machiaj de mireasa

Un machiaj profesional de mireasa trebuie sa fie de lunga durata, sa arate uimitor în fotografii si sa fie atemporal. Fiecarei mirese ar trebui sa-i placa cum arata in fotografii  zece ani de acum inainte.

Serviciile de machiaj de mireasa pe care le ofer includ:

  • deplasarea la domiciliul clientei sau la locatia aleasa
  • machiaj adaptat personalitatii tale
  • produse profesionale si hipoalergenice
  • machiaj adaptat fizionomiei tale si care evidetiaza cele mai frumoase trasaturi
  • diferite stiluri de machiaj de mireasa din care poti alege
  • consiliere personalizata pentru ingrijirea tenului tau inainte de eveniment si mentinerea machiajului
  • personalitate plăcută şi calmă în situaţii de stres

Aplicarea machiajului dureaza aproximativ o ora, o ora si jumatate, timp in care nu trebuie decat sa te bucuri de momentele de relaxare. Folosesc produse profesionale de cea mai buna calitate precum: Atelier Paris, Make Up For Ever, Dior, M.A.C. Cosmetics, Kryolan, Inglot, S.L.A., BioNike,   etc.


Machiaj pentru ocazii speciale

Vrei sa arati fabulos la orice eveniment?

Fie ca este vorba de o zi de nastere, o seara speciala, un eveniment corporate, un bal sau un botez, prin serviciile mele de machiaj profesional te asigur ca vei arata minunat.

Poti alege dintr-o varietate de stiluri de machiaj: smokey eyes, cut crease, cat eye, pin-up, un machiaj glamorous, dramatic sau in tendinte. De asemenea poti opta pentru un machiaj de seara profesional cu gene false. 


Curs de automachiaj 

Vrei sa inveti sa obtii un machiaj profesional, potrivit trasaturilor tale si adecvat oricarei ocazii? Iti propun cursuri de machiaj personalizate, la domiciliu, pentru un plus de confort si o organizare mai buna a timpului tau.

Workshop-urile pe care le propun se disting de alte cursuri de machiaj disponibile pe piata din Romania, prin faptul ca se organizeaza in particular, doar tu si make-up artistul care iti ofera intreaga sa atentie. Te voi invata cum sa realizezi un machiaj de zi corect, cum ar trebui sa te machiezi pentru o zi la birou sau o intalnire de afaceri si bineinteles, cum sa obtii un machiaj de seara sau de ocazie profesional.

Workshop-ul de automachiaj este destinat tuturor doamnelor si domnisoarelor care vor sa invete secretele meseriei de la un make-up artist profesionist, specializat in machiajul corector si de infrumusetare.

Cursul se adreseaza atat persoanelor care nu au experienta in machiaj, cat si celor care doresc sa se perfectioneze si sa invete tehnici si trucuri practicare de make-up artisti pentru un rezultat impecabil intotdeauna.

In functie de nivelul fiecarei cursante, vom stabili o programa personalizata, potrivita nevoilor si cerintelor tale. 

Spread the love